Κυριακή 6 Μαΐου 2012

18o ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

http://kala-nea.gr/wp-content/uploads/2010/04/dsc6752n.jpgTo 18o ΔΩΡΕΑΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ είναι γεγονός

          Φέρτε αντικείμενα, Ρούχα, Βιβλία, cd, Παιχνίδια και ότι άλλο δεν χρησιμοποιείται στο παζάρι του Xariseto.gr και πάρτε ότι σας είναι χρήσιμο ΔΩΡΕΑΝ !
Σε μια προσπάθεια διάδοσης της ιδέας «Μην το πετάς, xariseTo» , είναι η καλή εποχή, επειδή «κατεβάζουμε» τα καλοκαιρινά και ανεβάζουμε τα χειμωνιάτικα μας ρούχα όπου πολλά από αυτά δεν τα θέλουμε για διαφόρους λόγους, γι' αυτό ας ψάξουμε τα πατάρια μας, την αποθήκη και την ντουλάπα μας και να μαζέψουμε ότι δεν θέλουμε και δεν χρησιμοποιούμε και να τα χαρίσουμε σε «νέους» ιδιοκτήτες αντί να τα πετάξουμε και να καταλήξουν στις χωματερές..........

Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Μαΐου, το xariseto.gr θα οργανώσει υπαίθριο χαριστικό παζάρι στην Εγνατία με Αριστοτέλους δίπλα στο Άγαλμα Βενιζέλου. Όσα αντικείμενα φέρετε θα στηθούν σε υπαίθριους πάγκους, από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 και θα χαριστούν σε όποιον θέλει να ανταλλάξει η τα έχει ανάγκη.

Η επαναχρησιμοποίηση δεν είναι άμυνα ή μειονέκτημα, είναι πρόταση και στόχος. Δεν σημαίνει φιλανθρωπία ή απλά άδειασμα αποθήκης ή της ντουλάπας μας, αλλά αλληλεγγύη.



Το χαριστικό παζάρι πραγματοποιείται για 18η φορά στη Θεσσαλονίκη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν ότι τους φανεί χρήσιμο, χωρίς να δώσουν χρήματα, αλλά με την προϋπόθεση πως θα το χρησιμοποιήσουν.

Τα ρούχα που δεν θα βρουν ιδιοκτήτη στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα διατεθούν σε γηροκομεία, ιδρύματα και εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην τράπεζα αλληλεγγύης του Δήμου καθώς και στο χαρισομάγαζο Θεσσαλονίκης.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 231.2.203040 10:00πμ - 2:00πμ | Site:  www.xariseto.gr | Email: info @ xariseto.gr | Facebook : fb.com/hariseto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου