Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ Mediterranean Cosmos

  Τέλος σε βόλτες , ψώνια , καφέ και σινεμά για το  εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στην θεσσαλονίκης.
Απο τον Φεβρουαρίου....

θα υπάρχει χρέωση στους Χώρους Στάθμευσης του εμπορικού €1,50 !
Μετά την ήδη μειωμένη κίνηση του κόσμου λόγο ρευστότητας  έρχεται άλλο ένα χτύπημα για τα καταστήματα που βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο. Πολλά απο τα καταστήματα ήδη δυσκολεύονται αλλά είναι δύσκολο να αποχωρίσουν λόγο οτι πρέπει να πληρώσουν μεγάλα ποσά ως ποινικές ρήτρες αν αποχωρίσουν πριν λήξουν τα συμβόλαια τους.  


Πηγη : Xariseto.gr
 


 Απο το δελτίο τύπου του εμπορικού κέντρου
Αγαπητοί φίλοι,

Ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον σας για το Mediterranean Cosmos και για την υποστήριξή σας στην προσπάθεια μας να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε ήδη επενδύσει άνω των €5εκ κατά την τελευταία διετία για την ριζική ανακαίνιση των χώρων ενώ πάνω από 50 νέα εμπορικά σήματα προστέθηκαν στο δυναμικό του Κέντρου μας.

Αναφορικά με τη λειτουργία του Χώρου Στάθμευσης με χρέωση, και σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης μας το 2012, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα συνεχίζουμε και επενδύουμε στην Ασφάλεια και στην Ποιότητα των υπηρεσιών του με αυξημένο Προσωπικό Ασφαλείας, νέες Κάμερες Ασφαλείας, νέο Σύστημα Ενημέρωσης Διαθέσιμων Θέσεων, νέο Φωτισμό, νέα Σήμανση κ.ά.

Η χρήση του Χώρου Στάθμευσης υπό το νέο καθεστώς λειτουργίας θα ξεκινήσει εντός του Φεβρουαρίου με χρέωση €1,50 για όλη την ημέρα, Δευτέρα έως και Σάββατο 08:00- 20:00, και ανεξαρτήτως της διάρκειας παραμονής.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η στάθμευση θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για:

    προσέλευση μετά τις 20:00
    Κυριακές και επίσημες Αργίες
    στάθμευση έως 30 λεπτά
    επιπλέον επισκέψεις πέραν της 1ης μέσα στην ίδια ημέρα
    το προσωπικό του Κέντρου

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου