Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Στην κορυφή του ομίλου τα κορίτσια!

Εντυπωσιακή παρουσιάζεται η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού! Τα κορίτσια του Θρύλου εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Len Trophy ως πρώτες στον όμιλο, αφού νίκησαν και τη διοργανώτρια Ουραλότσα με σκορ 12-7.
Την πρώτη θέση του Α΄ προκριματικού ομίλου του Len Trophy γυναικών εξασφάλισε ο Ολυμπιακός και πλέον πάει με άλλον... αέρα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη πραγματοποίησαν ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας αυτή τη φορά της διοργανώτριας Ουραλότσκα με σκορ 12-7.

Απούσα ήταν για ακόμη μια φορά η Φιλιώ Μανωλιουδάκη (σ.σ. έχει ενοχλήσεις στον ώμο), όμως οι ερυθρόλευκες δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο να πάρουν προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο και να μην αφήσουν σε κανένα σημείο το παιχνιδιού τις Ρωσίδες να πιστέψουν ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρωτιά του ομίλου.

Πρώτη σκόρερ για τον Θρύλο ήταν ξανά η τρομερή Ισπανίδα Μπλάνκα Γκιλ που σημείωσε... μόλις έξι γκολ και ακολούθησαν στο σκοράρισμα οι Αβραμίδου (3), Αντωνάκου (2) και Μαργ. Πλευρίτου (1). Για τις γηπεδούχες 3 γκολ σημείωσε η Μπέλοβα, 2 η Νιχεμποντσένκο και από 1 οι Καρίμοβα και Κομάκοβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου