Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Οι Τούρκικες εφημερίδες μιλάνε για την Ελλάδα

Βρίσκει έδαφος και μας ξεφωνίζει ο τουρκικός τύπος: Οχι μία αλλά οκτώ (!) τουρκικές εφημερίδες χρησιμοποιούν 2-3 περιπτώσεις εναλλακτικών μορφών δοσοληψιών που εφαρμόζουν ομάδες πολιτών οπως το xariseto.gr , dwse-pare.gr, xoriseuro.info  και εμφανίζουν όλη την Ελλάδα να ζεί με ανταλλαγές προιόντων !
Ιδού τι γράφουν σήμερα:
-Η Vatan με τον τίτλο » Ο Ελληνικός λαός εγκατέλειψε το ευρώ και ξεκίνησε την μέθοδο ανταλλαγής προϊόντων», γράφει ότι ο ελληνικός λαός που άρχισε να αισθάνεται όλο και περισσότερο τις αρνητικές επιπτώσεις
της οικονομικής κρίσης, άρχισε την μέθοδο ανταλλαγής προϊόντων. Ο ελληνικός τύπος ανέφερε ότι η μέθοδος αυτή επιλέγεται …πολύ συχνά από τον λαό.
-Η Turkiye σε μονόστηλο έχει τίτλο : «Ξεκίνησε περίοδος ανταλλαγής προϊόντων στην γείτονα» .
Η Star γράφει για το θέμα σε μονόστηλο με τον τίτλο: «Τελείωσαν στην γείτονα τα χρήματα και άρχισε η ανταλλαγή προϊόντων» . Σημειώνεται ότι η μέθοδος αυτή είχε χρησιμοποιηθεί παλαιότερα στην Αργεντινή.
-Η Sabah γράφει με τον τίτλο: « Η κρίση τους οδήγησε στην μέθοδο της ανταλλαγής προϊόντων»
-Η Aksam γράφει με τον τίτλο : «Δεν έχουν απομείνει χρήματα στους Έλληνες και ο λαός καταφεύγει σε ανταλλαγή προϊόντων».
-Η Bugun αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο: «Μην το πετάς...Ανταλλαγή προϊόντων αντί για χρήματα» .
-Η Milliyet αναφέρεται θέμα με τον τίτλο : » Τελείωσαν τα χρήματα και άρχισε η ανταλλαγή προϊόντων» .
- Η Hurriyet γράφει για το ίδιο θέμα με τον τίτλο: «Η Ελλάδα πέρασε στο σύστημα της ανταλλαγής προϊόντων» .

Δίκτια οπως το xariseto.gr , dwse-pare.gr , xoriseuro.info και άλλα μικρότερα που υπάρχουν στην Ελλάδα  υπάρχουν  στο εξωτερικό με τα μεγαλύτερα να εμφανίζονται στην Αργεντίνη.
Στην Ελλάδα το μεγαλύτερο δίκτυο είναι το xariseto.gr με χιλίαδες αγγελίες τα τελευταία 4 χρόνια , σε χρήστες απο Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Επαρχία και Κύπρο.
Η κυβέρνηση ετοιμάσει αυτές τις μέρες και ανάλογο νομοσχέδιο για την λειτουργία τετοιών δικτύων χωρις να υπάρχει φοροδιαφυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου