Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ "ΔΩΣΕ-ΠΑΡΕ ΔΩΡΕΑΝ" 13 & 14/05/2011

Ελάτε σε ένα διαφορετικό event που γινετε για 11η φορα στην Θεσσαλονίκη, ελάτε να ανταλλάξουμε αντικείμενα, Χαριστικό Παζάρι με τη συμμετοχή εκατοντάδων δημοτών, όλων των ηλικιών. 

 Η ιδέα για τα Χαριστικά Παζάρια ξεκίνησε εδώ και 4 χρόνια, έχοντας ως κεντρικό σύνθημα: «Μην το πετάς ...xariseto». Ο κόσμος δεν πίστευε, πως μπορεί να αποκτήσει κάτι που του άρεσε, χωρίς χρήματα. Όλοι οι πάγκοι θα γέμισουν με κάθε λογής αντικείμενα,  μπροστά στους πάγκους, μικρά παιδιά να διαλέγουν παιχνίδια δωρεάν.
 .....

 Τα μηνύματα της δράσης του παζαριού και τις επαναχρησιμοποίησης είναι πολλαπλά! Υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν μεγάλη ανάγκη. Πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από αυτή που φανταζόμαστε! Αρα δεν υπάρχει λόγος να καταλήγουν σε χωματερές , αυξάνοντας τα προβλήματα απόρριψης και κόστους διαχείρισης ενω μπορούν να χρησιμοποιηθουν.  

Δώσε - Πάρε ,
Ρούχα, βιβλία, Cd - Dvd, παιχνίδια θα χαρίζονται από τις 09:00 έως 21:00 ενώ όσα αντικείμενα περισσέψουν θα διατεθούν σε γηροκομεία, εκκλησίες και ιδρύματα και οικογένειες της Θεσσαλονίκης.

Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι, όμως αυτοί είναι που θα μας ενώσουν , για οικολογία , οικονομία και προπαντός με ανθρωπιά.


 Το Πραγματικό Χαριστικό Παζάρι  13 & 14 Μαίου 2011 από τις 09:00 έως τις 21:00 στην ΠΑΡΑΛΙΑ , στο ΝΕΟ αγαλμα Κ.Καραμανλή. 


-Τα αντικείμενα έρχονται στο Χαριστικό παζάρι με φροντίδα του δωρητή και φεύγουν με φροντίδα όποιου τα παίρνει.
-Όσα αντικείμενα δεν διατεθούν, στο τέλος θα απομακρυνθούν, με τη φροντίδα του xariseto.gr σε οικογένειες και ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.
-Τα αντικείμενα που θα φέρετε στο παζάρι είναι αυτά που θα χαρίζατε σε καποιον φίλο-η σας, να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.


Πηγη : www.xariseto.gr


Υποστηριξη:
Alba Wc



Τηλ.2312.203040
http://www.xariseto.gr
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=19934595279
http://www.twitter.com/xarisetoGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου