Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Μπισκότα Και Μπύρες Με Θέμα Τον Πριγκιπικό Γάμο

     Γαμήλιες τούρτες, βασιλικές άμαξες και φυσικά, τα στέμματα του πριγκιπικού ζεύγους είναι τα θέματα που εμπνέουν τους κατασκευαστές μπισκότων σε αυτή την μπισκοτοβιομηχανία πολυτελείας της Βρετανίας.
     Οι κατασκευαστές μπισκότων ετοιμάζουν την παραγωγή τους με θέμα τον επερχόμενο γάμο του Βρετανού πρίγκιπα William με την Kate Middleton και οι παραγγελίες έχουν πάρει ήδη φωτιά.
     Ο παραγωγή που σχετίζεται με τον πριγκιπικό γάμο αξίζει πολλά εκατομμύρια, ενώ πιο συγκεκριμένα, οι αναλυτές πιστεύουν ότι θα δαπανηθούν συνολικά περίπου .....
110 εκατομμύρια λίρες σε ενθύμια για τον γάμο, 41 εκατομμύρια σε αρτοποιήματα, δημιουργίες ζαχαροπλαστικής και αναψυκτικά, ενώ 156 ακόμα εκατομμύρια αναμένεται να δαπανηθούν σε φαγητά και ποτά την ημέρα του γάμου.

     Στο πλαίσιο των ιδιαίτερων αυτών "εμπνεύσεων", η νέα ζυθοποιία Windsor and Eton Brewery αξιοποιεί την ευκαιρία του γάμου και δημιουργεί ένα νέο προϊόν που λέγεται «Windsor Knot». Windsor είναι το όνομα του σπιτιού της οικογένειας του William και Eton είναι το μέρος όπου πήγε σχολείο. Έτσι δημιουργείται μια μπύρα ειδικά για τον πριγκιπικό γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου