Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Asus: Έτοιμο για διάθεση το Eee Pad Transformer

Τη δική της πρόταση στο χώρο των tablets έχει πια έτοιμη η Asus, με επιπλέον features για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Με Android 3.0 Honeycomb και Nvidia Tegra 2 θα συνοδεύεται το Asus Eee Pad Transformer, αλλά και με την υπόσχεση της εταιρείας πως η αυτονομία του θα αγγίζει τις 16 ώρες! ...

Το Transformer θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και σαν laptop, αφού το dock της εταιρείας έχει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και μπαταρία, με την οποία το tablet θα φτάνει τις 16 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβάνεται η IPS οθόνη με 1280Χ800 ανάλυση, 2 κάμερες στις δύο πλευρές του tablet, μια των 5 mpixel και μια του 1.3, Wi-Fi b,g και n, χωρητικότητα 16 και 32 Gigabyte, με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα SD καθώς και έξοδος 3.5mm για να συνδέσετε τα ακουστικά σας. Από αισθητήρες και δέκτες θα ενσωματώνει ότι και ο ανταγωνισμός του, δηλαδή δέκτη GPS, αξελερόμερτο και πυξίδα.

Το νέο Eee Pad θα διατίθεται σε 3G έκδοση, αλλά και Wi-Fi έκδοση, κάτι που συναντάμε όλο και πιο συχνά στην κατηγορία. Παρά το «βαρύ» του όνομα, η τιμή του αναμένεται να κινηθεί στα χαμηλά επίπεδα των 400 ευρώ. Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο ανταγωνισμός θα αναγκαστεί για μια φορά ακόμα να αναθεωρήσει τις τιμές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου