Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Χαρίστε μέσα από το xariseto.gr πράγματα που δεν χρειάζεστε


Ο ιδρυτής του XariseTo.Gr μιλάει στον Alpha Tv στην εκπομπή "Ελένη" . Το xariseto.gr είναι ένα site πρωτοποριακό και μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα. Ο καθένας μπορεί να εγγραφεί μέλος εντελώς δωρεάν και να ζητήσει να του χαρίσουν ή να χαρίσει κάτι που πλέον δεν χρησιμοποιεί αλλά είναι ακόμη σε λειτουργική κατάσταση. Μπορεί να βρεί να χαρίζετε από ένα αυτοκίνητο ή κάποιο χρηστικό αντικείμενο ή ρούχο μέχρι κάποιο παιχνίδι των παιδικών του χρόνων που θα το ήθελαν να το δείξουν στα παιδιά τους ή να το κρατήσουν για ενθύμιο και πιθανόν να υπάρχει σε κάποιοι πατάρι ή αποθήκη.
Μέσα στα 6 χρόνια που υφίστατε το site χιλιάδες άνθρωποι έχουν βρει αυτό που ψάχνουν εντελώς δωρεάν και χιλιάδες άνθρωποι είχαν τη χαρά να χαρίσουν κάτι σε έναν συνάνθρωπό τους.
Στόχος μας είναι σύντομα να γίνει πλήρες δωρεάν πλατφόρμα με πολύ εύκολο χειρισμό καθώς και την ανάπτυξη και χρήση απο χρήστες στο εξωτερικό με ενημέρωση για την επαναχρησιμοποίηση , κομποστοποιηση , ανακύκλωση και την οικονομία, με πολλές δωρεάν υπηρεσίες προσωπικού blog, forum, album κάθε μέλους.
Το xariseto.gr δημιουργήθηκε από 2 νέους , χωρίς οικονομικό κέρδος , και με την εθελοντική εργασία των 14 συντονιστών μένει μια ασφαλές ιστοσελίδα για σωστές , άμεσες και δωρεάν συναλλαγές σε Ελλάδα και Κύπρο και σύντομα σε όλο το κόσμο. Το xariseto.gr έχει και τηλεφωνικό κέντρο για ενημέρωση μελών στο 2312.203040
Εδώ και 3 χρόνια έχουν κάνει το ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην Ιασωνίδου 14 για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ.

Πηγή : Alpha tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου