Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 7 & 8 /12/2013 XARISETO.GRxaristiko_pazari_2010_10_03_a.jpgΦέρτε αντικείμενα, Ρούχα, Βιβλία, cd, Παιχνίδια, μικροσυσκευές, φάρμακα, τρόφιμα και ότι άλλο δεν χρησιμοποιείται στο παζάρι του Xariseto.gr και πάρτε ότι σας είναι χρήσιμο !Σε μια προσπάθεια διάδοσης της ιδέας «Μην το πετάς, xariseTo.gr» , είναι καλή εποχή, να «κατεβάζουμε» από αυτά δεν τα θέλουμε για διαφόρους λόγους, γι' αυτό ας ψάξουμε τα πατάρια μας, την αποθήκη και την ντουλάπα μας και να μαζέψουμε ότι δεν θέλουμε και δεν χρησιμοποιούμε και να τα χαρίσουμε
σε «νέους» ιδιοκτήτες αντί να τα πετάξουμε και να καταλήξουν στις χωματερές..........Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου , το xariseto.gr θα οργανώσει υπαίθριο χαριστικό παζάρι στο Πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου στην Πολίχνη. Όσα αντικείμενα φέρετε θα στηθούν σε υπαίθριους πάγκους, από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 και θα χαριστούν σε όποιον θέλει να ανταλλάξει η τα έχει ανάγκη.
.jpg
xariseto.gr Χαριστικό παζάρι

Η επαναχρησιμοποίηση δεν είναι άμυνα ή μειονέκτημα, είναι πρόταση και στόχος. Δεν σημαίνει φιλανθρωπία ή απλά άδειασμα αποθήκης ή της ντουλάπας μας, αλλά αλληλεγγύη.
Τα ρούχα που δεν θα βρουν ιδιοκτήτη στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα διατεθούν σε γηροκομεία, ιδρύματα και εκκλησίες της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην τράπεζα αλληλεγγύης του Δήμου καθώς και στο χαρισομάγαζο Θεσσαλονίκης.


Για περισσότερες πληροφορίες:Τηλ. 231.2.203040 13:00 - 23:00 | F2G: 693.40.97000 | Site: xariseto.gr | info @ xariseto.gr | Facebook : www.fb.com/hariseto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου