Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για διάφορα αδικήματα, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ
Παλιοί... γνώριμοι των αρχών είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο άνδρες που συνελήφθησαν 40 λεπτά μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη διασταύρωση της Νέας Περιφερειακής Οδού με την οδό Ωραιοκάστρου, μετά από πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. Οπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για έναν 45χρονο Ελληνα και έναν 39χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι είχαν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σάκος ταξιδίου, που περιείχε δύο καλάσνικοφ με δύο γεμιστήρες (περιείχαν συνολικά 59 φυσίγγια),   ......

δύο πιστόλια με γεμιστήρες των 13 και πέντε φυσσιγγίων αντίστοιχα και τρεις χειροβομβίδες (μια επιθετική και δύο αμυντικές).
Τα όπλα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για βαλλιστική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν, και που, έχουν χρησιμοποιηθεί. Οι έρευνες των αστυνομικών, που χειρίζονται την υπόθεση, συνεχίζονται. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου "περί όπλων", ενώ όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα, όπως εμπορία ναρκωτικών ουσιών, εκβίαση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου