Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Τρομερή απήχηση το xariseto.gr στην Ελλάδα

Διαβάζαμε στο Business Today για τη μεγάλη προσέλευση Ελλήνων χρηστών στο Xariseto.Gr και είπαμε να το ψάξουμε λίγο ακόμα. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! Η άνοδος είναι απίστευτη. Η Ελλάδα λοιπόν είναι 1η(!) στον κόσμο και έχει 28.025 εγγεγραμμένους χρήστες σε ενα τέτοιο είδους δίκτυο. Από πέρυσι έχει παρουσιάσει αύξηση χρηστών 360% και είναι 2ο στον κόσμο στην ανάλογη λίστα.
Το Xariseto.gr όχι μόνο δεν ξεφουσκώνει αλλά έχει τρομερή απήχηση χωρίς να φαίνεται κάπου το ταβάνι. Στην Ελλάδα δε αν κάποιος δεν είναι μέλος κινδυνεύει να είναι δακτυλοδεικτούμενος.
Εδω και λίγους μήνες πλέων και χρήστες απο το εξωτερικό γίνονται μέλη και καταχωρούν τις δικίες τους αγγελίες, όπου μέσα στα χαριζόμενα είδη είναι για 3η φορά μέχρι και αυτοκίνητο !!
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Xariseto.gr οι χρήστες του από την Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τους 28.000 , με πάνω απο 345.000!! αντικείμενα να εχουν χαριστεί.
Για μια υπηρεσία που μετράει λίγο παραπάνω από 3 χρόνια ζωής ο αριθμός αυτός για τα δεδομένα της χώρας μας είναι απλά ασύλληπτος. Το xariseto.gr έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και το βλέπουμε όλοι γύρω μας. 
Πρόσφατα νικητής και για δέυτερη φορά σε διαγωνισμό καινοτομίας ως το ποιό καινοτόμο site.

Πηγη: anebaseto




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου