Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η πρόταση Ζαγοράκη σε Βρύζα

ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÉÄÇÓ ÆÁÃÏÑÁÊÇÓ ÂÑÕÆÁÓ / ÌÍÇÌÏÓÕÍÏ ÔÏÕ ÐÁÍÁÃÉÙÔÇ ÊÁÔÓÏÕÑÇ


Κρούση στον Ζήση Βρύζα να επιστρέψει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» εταιρίας συναντήθηκε στην Αθήνα με τον βοηθό προπονητή της Εθνικής Ελλάδας και του ζήτησε να επανέλθει στα διοικητικά του Δικεφάλου ως πρώτος αντιπρόεδρος και έχοντας μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Του πρότεινε μάλιστα και κλειστό τριετές συμβόλαιο. Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε με άκρα μυστικότητα και σε ταξίδι «αστραπή» του «Ζαγόρ» στην πρωτεύουσα.
Ο Βρύζας άκουσε με μεγάλη προσοχή τα λόγια του παλαιού συμπαίκτη του, για τον οποίο διαπίστωσε ότι ήταν απόλυτα κατασταλαγμένος σε συγκεκριμένα θέματα. ........







Απάντησε δεν έδωσε, λέγοντας καταρχάς πως προέχει το ματς της εθνικής με τη Μάλτα και προσθέτοντας πως θα ανακοινώσει την απόφασή του μετά από αυτό.
Στον ΠΑΟΚ περιμένουν την απάντηση μετά το αποψινό ματς, υποστηρίζοντας ότι ουσιαστικά η πρόταση έχει γίνει εδώ και δύο μήνες και απλώς τώρα κατατέθηκε με πιο συγκεκριμένο τρόπο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί ήταν αυτοί μέσα από τον ΠΑΟΚ, πρωτοστατούντος του Παντελή Κωνσταντινίδη, που προέτρεπαν τον Βρύζα να επιστρέψει, με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου